Et nyt website

Velkommen til bridgeregler.dk – et nyt website, hvor jeg planlægger at publicere artikler om bridgereglerne. Med tiden håber jeg, at turneringsledere på alle niveauer her vil kunne finde relevante artikler om emner, som de gerne vil lære mere om. Spillere stiller også tit spørgsmål om reglerne, og de er naturligvis lige så velkomne.

I den første periode vil jeg fokusere på at skrive artikler, der handler om den type tilkald, som du typisk kommer ud for som turneringsleder i klubben, fx kulørsvigt, melding eller udspil uden for tur, utilstrækkelig melding. Senere vil jeg behandle mere avancerede emner.

Du kan også være med til at påvirke processen. På Skriv til os kan du fortælle, hvad du gerne vil kunne læse om her, eller stille spørgsmål om reglerne.

For nylig modtog jeg en mail fra en gammel ven, der som spilfører var blevet dømt til at spille et kort fra hånden, efter at en af modspillerne havde set dette kort. Han ønskede at vide, hvordan reglerne var på dette punkt. Det er han næppe ene om, så derfor er det passende, at den første artikel handler om, hvornår bordet fanger i forbindelse med spillet af kortene.

Med disse ord vil jeg ønske dig god fornøjelse med bridgeregler.dk – jeg håber, at du vil få gavn af det, og jeg glæder mig til at høre fra dig!