Sommerferie

Det er blevet tid til sommerferie på bridgeregler.dk! Foreløbig er det blevet til 17 artikler om bridgelovene, som dækker både lovtekniske sager og vurderingssager.

Mit fokus har primært været de sager, man kommer ud for som klubturneringsleder, og hvis du mestrer stoffet i artiklerne, vil du allerede være en bedre turneringsleder end de fleste.

Der er dog stadig mange emner at tage fat på, og det vil vi se på efter sommerferien, hvor den første artikel vil udkomme den 23.09.2016. Kan du ikke vente så længe med at læse om reglerne, er jeg sikker på, at artiklerne ikke bliver slidt, selvom du læser dem flere gange.

Jeg har naturligvis en ide om, hvilke emner der skal behandles efter sommerferien, men du er under alle omstændigheder velkommen til at foreslå emner på Skriv til os.

Den afsluttende artikel inden sommerferien handler om vurderingssager, som er den sværeste kategori af turneringsledersager. Der er næppe to vurderingssager, der er ens, og derfor er det vigtigt at gribe dem rigtigt an. Læs artiklen og få nogle gode og anvendelige tips hertil!