Velkommen tilbage!

Efter en god lang sommerferie er bridgeregler.dk tilbage! Jeg håber, at du er kommet godt i gang med sæsonen, og at du også er klar til at følge med i mine lovartikler igen.

“Mine” er dog lidt overdrevet. Marieke Quant har fungeret som medforfatter på de fleste af artiklerne og kommer sandsynligvis også til det fremover, og jeg præsenterer hende derfor her som medforfatter på bridgeregler.dk.

Udgivelsestempoet vil fremover blive lidt anderledes. Der vil fortsat blive postet materiale hver uge, men nye lovartikler vil kun blive udgivet hver anden uge. I de mellemliggende uger vil jeg skrive indlæg om konkrete turneringslederafgørelser eller andre aktuelle problemstillinger. Det kan fx dreje sig om spørgsmål, der er sendt via Skriv til os, eller sager, som jeg har hørt om på anden vis eller måske oplevet selv.

Efterårets første artikel handler om stop‐proceduren. Både spillere og turneringsledere bør være fortrolige med indholdet i denne artikel, så læs den – der kan jo være en ting eller to, du skal vide for at være sikker på, at du behandler stopskiltet korrekt.

Uregelmæssigheder i forbindelse med stopskiltet, fx “stop uden for tur”, har altid voldt turneringsledere problemer, fordi det ikke fremgår af lovbogen. Emnet er dog ikke svært, og det kommer til at afslutte det korte tema om stopskiltet i næste artikel om 14 dage.

Hermed vil jeg ønske dig fortsat god fornøjelse med bridgeregler.dk!